Hostinec & My
RESTAURACE S BOHATOU HISTORIÍ
Restauraci „Na Pašince“ provozuje naše rodina od roku 1995.
Po restitucích a za velké podpory vlastníka budovy Ing. Janaty,
jsme navázali na mnohasetletou tradici,
která byla násilně přerušena dobou socialismu.
Po třicetiletých zkušenostech v rakouských hotelích, bruselské restauraci La Maison du Bœuf a pražském hotelu Hilton jsem se rozhodl naplno věnovat běhu našeho hostince.
Moje krédo:
„Svůj úspěch hodnoť podle toho, čeho jsi se pro něj vzdal“.
Vedoucí: Miroslav Kopecký
Zákoutí & pokušení
MOMENTKY Z NAŠÍ RESTAURACE
Jídla připravujeme jak z moderní, tak i z klasické české kuchyně.
Nikdy jsme se ovšem nebáli zařazovat nové a netradiční pokrmy,
s důrazem na kvalitní a sezónní suroviny. Některá námi vybraná vína patří k těm nejlepším na trhu a doplněna nevšedními jídly během degustačních večeří umocní celkový gastronomický zážitek.